August 18, 2022

ГОЛЕМО ФИНАЛЕ НА ‘ТУРНИР МОГИЛА’ ПОМЕЃУ ‘АНГРО МАРКЕТ БУЧИН’ И ‘ГАЛИЧНИК’

Вечерва(01.08.2022год.) е финалната вечер на Турнир Могила, проследена со одличен фудбал и забава!

Програма:

20:00 / Забавен дел

20:30 / Натпревар за 3-то место /

21:30 / Доделување на благодарници + забавен дел

🏆 22:00 / ГОЛЕМОТО ФИНАЛЕ 🏆
Ангро Маркет Бучин – Галичник

Leave a Reply

Your email address will not be published.