August 18, 2022

АМСМ: Нормализиран сообраќајот на ГП Меџитлија

Од АМСМ информираат дека од 19:55 часот, сообраќајот на ГП Меџитлија е нормализиран, откако, како што информиравме претходно, паднато дрво го блокираше сообраќајот во двата правци.

Од 19:55 часот, сообраќајот на ГП Меџитлија е нормализиран, се вели во соопштението на АМСМ.

Leave a Reply

Your email address will not be published.