August 18, 2022

Денеска преку социјалните мрежи, се организира акција на пронаоѓање на Петар, битолчанец кој го нема околу 24 часа.

Почитувани другарки и другари, Ве молиме доколку некој го види или го има видено Петар во последните 24 часа во Битола, Смолево, Брусник, Лавци, нека не контактира на броевите 075888779, 078492812, 075497528 и 075497526. Петар последно беше облечен како на фотографијата која и ние ја објавуваме.

Leave a Reply

Your email address will not be published.