July 2, 2022

ПРЕТСЕДАТЕЛКАТА НА БИТОЛСКИОТ СОВЕТ ДОЦНА ВЕЧЕРВА ОБЈАВИ УБАВА ВЕСТ

Им честитам на битолчани

Со 16 гласа ЗА Советот донесе одлука за финансиска поддршка за обнова на Копанки!

Денес се пишува историја за Битола и Копанки, секој бира на која страна од историјата ќе биди!

Копанки за сите

ГАБРИЕЛА ИЛИЕВСКА – ПРЕТСЕДАТЕЛ НА СОВЕТОТ НА ОПШТИНА БИТОЛА

Leave a Reply

Your email address will not be published.