July 2, 2022

СРЕЌЕН РОДЕНДЕН ЛЕНИ ПАРТИКОВА!

Една од најубавите и најуспешните македонски пејачки, Лени Партикова, денеска полни 40 години. Таа на нејзиниот ФБ профил објави неколку фотографии и напиша:

Денес сум birthday girl јубилејни 40! Му благодарам на Бог за секој ден што сум жива, здрава и успешна во моите соништа! Бидете полни љубов и сакајте го животот, живејте го секој ден како да е последен!

Редакцијата на ПЕЛАНЕТ и го честита роденденот на Лени и и посакува успех на сите полиња!

Leave a Reply

Your email address will not be published.