July 2, 2022

Заврши турнирот во мал фудбал во Таринци

Заврши турнирот во мал фудбал по повод празникот Св. Троица во Таринци.

Одлична организација и фудбалска престава, честитки за најдобрите.

Најавуваме побогата организација за следната година.

Leave a Reply

Your email address will not be published.