July 2, 2022

Фотовест: Војдан Мавровски прв на Пијано Фест Битола

Битолчанецот Војдан Мавровски, под менторство на професорката Елена Ѓоргиева со максимален број на бодови го освои 1то место на интернационалниот натпревар по пијано – Пијано фест – Битола.

Leave a Reply

Your email address will not be published.