July 2, 2022

Прекинат мечот помеѓу КК Гостивар и КК Пелистер

Кошаркарскиот натпревар помеѓу КК Гостивар и КК Пелистер после настанат инцидент е прекинат во последанта четвртина при водство на домаќинот КК Гостивар (65-62).

Се надеваме дека вакви сцени нема да се повторат на нашите терени, затоа што тоа не доликува на спортските настани каде треба да доминира фер игра и да победи подобриот, без никакви инциденти.

Leave a Reply

Your email address will not be published.