Концерт на КУД ИЛИНДЕН под наслов “Битола е градот”

КУД ИЛИНДЕН најавува еден посебен концерт под наслов “Битола е градот” каде ќе ги промовират Градските приказни.

Концертот ќе се одржи во Офицерски дом на 16 мај, 2022 од 20.00ч.
Влезници по цена од 200 денари може да се набават на билетарата на Офицерскиот дом во следните термини: Сабота од 10.30 до 16 часот и Понеделник од 8 до 16 часот


Leave a Reply

Your email address will not be published.