Прослава на Меѓународниот ден на џезот „Jazz day“

По повод Меѓународниот ден на џезот „Jazz day“ на 30.04.2022 год.(сабота) ќе се одржо џез концерт на Сашо Поповски квартет, изложба на фотографии „Џезтетика“ како и презентација на истоимената книга од фотографот Татјана Ранташа.
Настанот ќе се одвива на платото кај Офицерскиот дом во Битола од 12.00 до14.00 часот..

Leave a Reply

Your email address will not be published.