Светиот крст се фаќаше и во Општина Карбинци

Бог се јави!

За многу години Водици! ✝️

Честитки за Александар, Виктор и Ивица, здравје за секој, бериќет и благосостојба!

Традицијата да ни биде момент кога сме сите сплотени и обединети. ✝️

Leave a Reply

Your email address will not be published.