Одбележување на големиот христијански празник Богојавление – Водици во Општина Новаци.

Денешниот празник нека донесе здравје, заедничка среќа и иднина за секој еден човекБог се јави. За многу годиниЧеститки за:Јованче Трајчевски од Добромири, Дарко Василевски од Новаци, Стефан Митревски од Рибарци, Александар Митровски од Агларци, Благојче Ристевски од Далбеговци, Петар Ивановски од Гермијан, Јован Најдановски од Живојно

Leave a Reply

Your email address will not be published.