Уште треси – 3.0 степени по рихтер во 7 часот и 33 минути утрово

Во 7 часот и 33 минути регистриран е нов земјотрес, повторно со епицентар во Грција, а најсилно почувствуван во Битола и западна Македонија.

Земјотресот е со јачина од 3.0 степени по рихтер, со епицентар на длабочина од 2 километри.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *