По повод големиот христијански празник Божиќ, во организација на Општина Битола, вечерва во Офицерскиот дом во Битола, се одржа Божиќен концерт. Присутните имаа можност да го проследат настапот на Машкиот хор „Свети Нектариј Битолски“ и Женскиот хор „Света Макрина“.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *