ГРАДОНАЧАЛНИКОТ НА КАРБИНЦИ ПОДЕЛИ ПАКЕТИ НА БАДНИК

Денес е Бадник! Поделивме пакети на неколку семејства на кои им е најпотребна помош. Среќни празници!

Виктор Паунов, градоначалник

Leave a Reply

Your email address will not be published.