ФОТОГАЛЕРИЈА: ПРОМОЦИЈА НА РАЗЛИЧНИ КУЛТУРИ ОД РАЗЛИЧНИ ЕТНИЧКИ ЗАЕДНИЦИ (Фолклор, традционални јадења,музика)

Од срце ви благодарам на сите вас кои бевте присутни на вчерашниот базарот во кои се делеше бесплатна традиционална храна и освежителни пијалоци од различните етнички заедници.Морам да признам дека сум пријатно изненадена и почастена од сите вас кои што покажавте почит и солидарност и додадовте посебен шарм во целокупната организација која заврши со многу радост и исполнети срца.До другата година ви ветувам дека ќе бидеме повторно заедно со уште повеќе изненадувања на ваше и наше задоволство, до тогаш останете во добро здравје и расположение со желба да ја дочекаме новата година така како што ја замислуваме.

Сибела Алимовска, 22 Нентори

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *