ВЕЧЕРВА ЗАПОЧНУВА ЗИМСКАТА ПРИКАЗНА ВО БИТОЛА

Денес е 23 декември, денот кога започнува нашата Зимска приказна ❄️Платото пред Офицерски дом го претвораме во празничен плоштад✔️Ова се последните подготовки пред да засветли големата бина денес во 17.00ч, да се отворат штандовите со прекрасни празнични изработки, храна и со варено вино….со специјално дизајниран простор на кој ќе имате шанса да се сликате со Дедо Мраз….ова е локацијата на која следните 9 денови под отворено небо ќе се случува програма насловена како “Зимска приказна”.Тајмлајнот за денес изгледа вака ⬇️17.00 Dj RICARDO18.30 T- ZOBE 20.00 FOLTIN21.30 Dj Acika 23.00 DANNY– L

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *