ПРАЗНИЧНА ПРЕМИЕРА – ‘ДОБРО УТРО, УБАВ ДЕН’ НА БИТОЛСКАТА ГРУПА АМАНЕТ ОБЈАВЕНА НА ЈУТЈУБ

Во чест на големиот православен празник Св.Климент, групата АМАНЕТ од Битола, вечерва премиерно ја објави финалната верзија на нивната нова песна ДОБРО УТРО, УБАВ ДЕН. Во овој проект учествуваа:
Шенол Мемиш – вокал
Даниела Дани – пратечки вокали
Драган Романски – гитари
Дадо – труби
Ѓокан Луманоски – тарабука
Томче Јанкуловски – хармоника
Сашо Паркет – продуцент
Драган Романски – видео
Музика и текст : Драган Романски

Добро утро, убав ден е втора песна на АМАНЕТ. За наредниот период, од бендот најавуваат нови песни и настапи во живо низ Македонија.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *