Нови детски играчки во градинката Кокичиња

Денес во детската градинка ,,Кокичиња” од страна на градоначалникот и градинката беа обезбедени детски играчки кои ќе бидат поставени во дворот на градинката, Виктор Паунов, градоначалник на Општина Карбинци.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *