Свечена богослужба во чест на Светиот Архистратиг Михаил во храмот ,,Свети Архангел Михаил” во Могила

Свечена богослужба во чест на Светиот Архистратиг Михаил во храмот ,,Свети Архангел Михаил” во Могила.Честито и од Бог благословено кумството на фамилија Лопатички, многу здравје и среќа. Исто така честитки и до Цвета Христовска за кумството за наредна година.В година да прославиме во поголем број, поспокојни и порадосни! За многу години празникот!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *