Иван Јорданов во посета на населбата Баби во Штип

Викендов заедно со јавните претпријатија продолживме со активности во нас. Баби, каде затекнавме наталожени проблеми, кои од денес почнавме да ги решаваме.Ова е само почеток на она што ќе следи, а граѓаните ќе се уверат дека секој наш збор, е апсолутна вистина и реалност за нашиот град, рече Иван Јорданов, градоначалникот на Штип.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *