Генерално чистење на Општина Могила

Наша обврска е да ги одржуваме чисти и уредени сите населени места. Продолжуваме со генерално чистење на општина Могила, секој ден, затоа што жителите на општина Могила тоа го заслужуваат, најави градоначалникот на Могила, Драганчо Саботковски.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *