БК ,,Киро Ристов” го одржа првиот тренинг во новата сала

Денес бев во посета на боречкиот клуб ,,Киро Ристов” во Таринци, првиот тренинг организиран во новата сала. Обезбедуваме услови за најмалите, услови кои ги немаат ни во поголемите општини!

✅Им посакав многу успех, а за условите и поддршката ќе ја имаат секогаш.Општина Карбинци создава нова иднина, напиша на неговиот ФБ профил Виктор Паунов, градоначалник на Општина Карбинци!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *