После 4 години ќе се чисти резервоарот и каптажата за вода во Радање

Соопштение на Виктор Пунов, градоначалник на Општина Карбинци

Почитувани жители на село Радање, утре понеделник 08.11.2021г. после 4 години ќе се изврши чистење на резервоарот и каптажата за вода во село Радање. Ве информирам дека утре ќе има прекин на водоснабдувањето поради овие активности!

Leave a Reply

Your email address will not be published.