Во нвиот спот, Елена Велевска е без градник

„Овој живот убав е“  е насловот на песната, чие видео со дополнителна димензија на еротска возбуда го зачини пејачката, разбранувајќи ја машката фантазија. Особено што по разводот, Велевска сега одново е слободна… Барем официјално. „Барај ја убавината во обичните работи, ќе сфатиш дека светот е феноменално убав“ – порачува атрактивната фолкерка покрај една од фотографиите. Погледнете ги убаво нејзините најнови фотографии и ќе сфатите дека светот е навистина полн со скриена убавина… Расна и раскошна!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *