Изборите завршија во Карбинци – Голема победа на ВМРО-ДПМНЕ

Официјални резултати:
Градоначалник: ВМРО-ДПМНЕ – 1384
СДСМ – 829
РАЗЛИКА: 555
СОВЕТ: ВМРО-ДПМНЕ – 1146
СДСМ – 719
ВМРО-ДПМНЕ – 6 советнички места
СДСМ – 3 советнички места
Огромна победа, сигурно и стабилно советничко мнозинство, во Карбинци ќе следат големи промени…
Нека е аирлија! ✅

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *