Весела атмосфера во ВМРО-ДПМНЕ ОК Битола

Во ВМРО-ДПМНЕ ОК Битола, вечерва е раздвижено и весело. Голем број на членови и симпатиѕери на партијата се во и пред општинските простории, си честитаат и се фотографираат со новите советници и кандидатот за градоначалник Тони Коњановски, кој убедливо води пред противкандидатите. Се очекуваат конечните резултати …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *