,,Прво те игнорираат, потоа ќе те исмејуваат, па те напаѓаат, следно те копираат и на крај- победуваш,” – ова го напиша Виктор Паунов, новиот градоначалник на Општина Карбинци од ВМРО-ДПМНЕ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *