МАРКО ЈОСИФОВСКИ – Го прашуваме Христо Кондовски што правеа неговите брендирани возила на улица Дебарска

Изјава на Марко Јосифовски- кандидат за советник:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *