Видео обраќање на Жарко Ристески – кандидат за градоначалник на Македонски Брод

Почитувани мои сограѓани,
Македонски Брод е мала општина во срцето на нашата Македонија, но гледано години наназад секогаш била занемарувана од властите, било од државна или локална власт.
Сметам дека јас како кандидат за градоначалник за Македонски Брод заедно со мојот тим ќе успееме конечно да го уредиме нашиот град и да го направиме Македонски Брод едно поубаво место за живеење за сите граѓани и сите генерации.
Македонски Брод е мојата и нашата општина во која живееме и треба со неа да се гордееме бидејќи таа е нашиот дом, но домот заслужува многу посветеност, искреност, чесност и домаќинско работење.

Имаме план, имаме програма со проекти, имаме визија во каков

Македонски Брод сакаме сите заедно да живееме.

ЖАРКО РИСТЕСКИ ЗА МАКЕДОНСКИ БРОД !

Заокружи број 7

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *