Мицковски и Коњановски отворија канцеларија во Битола

Денес во присуство на Претседателот на ВМРО ДПМНЕ, Проф.д-р Христија Мицкоски се отвори канцеларија за средби со граѓаните на кандидатот за градоначалник на Битола Тони Коњановски.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *