Христијан Мицкоски: Парите што ги крадат Христо Кондовски, заедно со Васко Ковачевски ги користат во кампањата!

Парите кои што ги крадат заедно со неговиот ментор Ковачевски ги користат во кампањата, еве ако не е така нека ме демантира, нека ги раскине договорите, нека ги врати парите и нека излезе со програма пред битолчани и нека каже што ќе направи. Еве јас ако не сум во право нека излезе пред битолчани нека каже нека ги врати нека ги раскине договорите со 15 милиони евра од кој што 3 – 4 милиони има нето профит. Води кампања се фали дека ќе ги купува изборите таква е неговата кампања, што треба да направиме на тоа да мочиме нема да молчиме затоа што имаме јасна програма, јасен план за развој на Битола и за развој на Македонија и ќе се бориме затоа и реков, за нас ова е битка кога треба да се брани не само Битола тука во Битола се брани и Македонија од ваквите кој што ја опљачкаа и понижија нашата Македонија, рече денеска во Битола Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицковски.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *