РАДАЊЕ ЌЕ ГЛАСА ЗА ВМРО ДПМНЕ

Во Радање се потребни промени, напиша на својот Фејсбук профил Виктор Паунов, кандидат за градоначалник од Коалицијата предводена од ВМРО-ДПМНЕ. Тој ветува организирање на локален превоз од населените места во Општина Карбинци до Штип, почиста и уредена општина Карбинци, уредување и канализирање на одводниот канал „Герен“ во село Долни Балван, поради стабилизација на текот на Црвулска река во село Аргулица изградба на каскади и уредување на речното корито, помош за секој студент од општина Карбинци и други проекти.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *