Олга Лозановска: Полначот за телефон бил виновен за оние 14 живи луѓе кои изгореа во модуларната болница во Тетово

Полначот за телефон бил виновен за оние 14 живи луѓе кои изгореа во модуларната болница во Тетово! Зошто болницата изгоре цела за три минути?Од каков материјал била направена? Огноотпорен???Зошто немало против пожарни апарати???Знае некој дека е забранет влез и излез во модуларните болници, освен за медицинскиот персонал?Каде е одговорноста???Се знаеше како ќе заврши филмот чиј режисер е власта предводена од ЗЗ!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *