Ирена Спировска се искачи на Мусала – највисокиот врв на Балканот 2925 метри.

 Македонската водителка Ирена Спировска  сподели неколку фотографии на „Инстаграм“, од тоа како се подготвува, па се’ до тоа дека е подготвена да го освои највисокиот врв на Балканот. И во тоа успеа… Водителката успеала да го фотографира дури и изгрејсонцето на Мусала – највисокиот врв на Балканот кој е на надморска височина од 2925 метри. Вчера Љуботен, Титов Врв, Кожув, Кораб… денес Мусала, а можеби веќе утре, Ирена на Алпите, Килиманџаро, Еверест… Кој да знае?

Leave a Reply

Your email address will not be published.