Фотогалерија: Мозаиците во Хераклеа

Во групата Битолски проблеми, Сашо Мартиновски објавил неколку фотографии од еден од мозаиците во Античкиот локалитет Хераклеа Линкестис и напишал: Совршено се негуваат мозаиците, да не ги мислите. Дали е така, проценете сами …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *