Виктор Паунов викдендов ги посети Балванци и Радање

Потребата од промени се чувствува на секоја улица во секое населено место…

Мотивацијата и енергијата ја добивам од секојдневните средби и разговори со моите сограѓани.

✅ Балванчани препознаваат искрен пристап од искрени луѓе

⏰ Времето за лаги и манипулации истече. Време е за модерена општина Карбинци ✅

Во Радање, Паунов присуствуваше на домашна веселба – сунет, а го придружуваа и членови на Македонско – турското здружение Мустафа Кемал Ататурк од Битола.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *