Д-р Тони Коњановски и дел од кандидатите за советници, беа во посета на традиционалниот Pelister Downhill Cup #9

Денес УМС на ВМРО-ДПМНЕ Битола заедно со кандидатот за градоначалник на ВМРО-ДПМНЕ за Битола Д-р Тони Коњановски и дел од кандидатите за советници, беше во посета на традиционалниот Pelister Downhill Cup #9

Преубавото време само придонесе за извонредната атмосфера која е препознатлива за овој настан изминатите 9 години. УМС на ВМРО-ДПМНЕ Битола ги подржува ваквите настани и ги поттикнува да се развиваат во манифестации кои во иднина ќе станат белег на Битола и Пелистер.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *