Тони Коњановски се сретна со коалиционите партнери

Кандидатот за градоначалник на Битола од ВМРО ДПМНЕ и Коалицијата, Тони Коњановски денеска заедно со носителот на  советничката листа Пеце Милевски имаше средба со претставниците на Коалицијата за обнова на Македонија. „ Обединети сме околу заедничка платформа, вредности и принципи во кои веруваме. Ние сме за посветена, чесна, работа. За поубава Битола и подобар живот на сите нејзини граѓани!Кооперативно до остварување на целите, искуството не спојува до победа – заедничка за  Битола и сите кои живеат овде“ рече Коњановски.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *