Тони Коњановски денес утринското кафе го испи со Ајдин Кадриовски во Ленски Мост

Семејството Кадриовски од 1957 година се занимава со угостителство во Битола, после нивното доселување од тетовското село Јаловјане…Битола е град познат по традицијата, а комшијата Ајдин ја одржува таа традиција над 60 години…Привилегија е да се испие утринското турско кафе и да се помуабети со него во неговата слаткарница “Ленски мост” за почеток на работниот ден…

Фејсбук статус на Кандидатот за градоначалник Тони Коњановски

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *