СДСМ и ВМРО ДПМНЕ ги објавила листите со кандидати за советници во Општина Битола

Двете најголеми македонски партии и нивните колаиции ги објавија листите со кандидати за советници во Советот на Општина Битола. Ги пренесуваме во целост:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *