Фотогалерија: Коњановски лице во лице со потенцијалните гласачи

Енергија, сплотеност, подготвени директно да се сретнеме со секој од вас, мои битолчани. Нашиот широк граѓански концепт, нашата визија за Битола изградена е врз сите ваши потреби и идеи за Битола, град на среќни и задоволни луѓе, без исклучок

#УмниЛуѓеУмнаОдлука

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *