Фотовест: Есенски активности на жителите на НП Пелистер

Камерите поставени на неколку локации низ Националниот Парк Пелистер, деновиве регистрираа голема раздвиженост на повеќе видови животни, кои живеат во овој парк.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *