Фото-галерија: Бојана Нушкова, манекенка

Таа е вистинска убавица од новата генерација македонски манекенки и модели, на која никој не може да и одолее. Девојка од соништата, на која дамите и завидуваат, по која машките воздивнуваат, копнеат и сонуваат.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *