Виктор Паунов, кандидатот на ВМРО-ДПМНЕ за градоначалник на Карбинци, денеска посети неколку населени места

Виктор Паунов, кандидатот на ВМРО-ДПМНЕ за градоначалник на Карбинци, денеска посети неколку населените места: Аргулица, Козјак и Радање.

– Проблемите се секаде исти, но гневот на граѓаните поради неостварените ветувања не бил никогаш поголем. Граѓаните на Карбинци заслужуваат подобар и подостоинствен живот, напиша Паунов на неговиот Фејсбук профил.

ТВОЈАТА ИДЕЈА-ПРОЕКТ ЗА КАРБИНЦИ

✅Денес го посетивме и село Козјак. Исти проблеми, жителите едвај врзуваат крај со крај. Доаѓаат подобри времиња, народот се буди!Граѓаните на општина Карбинци заслужуваат подобар и подостоинствен живот!

Leave a Reply

Your email address will not be published.