МКД Прес: ЕПИДЕМИОЛОГОТ КОЊАНОВСКИ КАНДИДАТ НА ВМРО ДПМНЕ ЗА ГРАДОНАЧАЛНИК НА БИТОЛА?

Од партиски извори на ВМРО ДПМНЕ порталот МкдПресс дознава дека битолскиот Епидемиолог Тони Коњановски е веројатниот кандидат на партијата за градоначалник на Битола. Информацијата е сеушто неофицијално потврдена од раководството, но како што дознава порталот на последно нарачаната анкета епидемиологот Коњановски стои нај високо рангиран. Инаку Тони Коњановски во Битола важи за високо почитувана личност и голем експерт во својата област.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *