Иванчо Тошевски: УШТЕ ФИЛЏАНОТ ДА ГО ИСПРАВИТЕ

Кандидатот за Битола на Муртинската секта од СДСМ, денес призна дека Битола благодарение на Петровска четири години беше парализирана. Самиот кандидат признава дека неефикасноста во работењето, читај неработењето, бил најголемиот проблем. А, добар дел од тие кои на фотографијата стојат позади новиот кандидат четири години го тврдеа спротивното.Кафе ќе пиевме на Копанки!?Кафе ќе пиевме и покрај новиот базен!?Кафе ќе пиевме и со новите инвеститори во “Жабени” најавени од Заев и Петровска пред три месеци!?За жал, четири години наназад, кафе во празните локали на Широк Сокак пијат само функционерите од Муртинската секта истовремено ликувајќи на битолската “раја” со која тие “владеат”.Браво кандидате што на сите таму до тебе им кажа дека Петровска заедно со нив за четири години ништо не сработила.

БИТОЛА ПОВЕЌЕ НЕ КРЕПИ, ДУРИ И ФИЛЏАНОТ ИСПУКА ОД МАКА

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *