СДСМ Битола: Христо Кондовски е новиот градоначалник на Битола!!!

Христо Кондовски е новиот градоначалник на Битола!!!

Христо Кондовски е нашиот кандидат за Градоначалник на Битола кој ќе донесе уште една голема победа за СДСМ !!!

Извршниот Одбор на Социјалдемократскиот сојуз на Македонија го утврди името на Кондовски на својата последна седница!Христо Кондовски е долгогодишен член на ОО СДСМ Битола.Тој е познат бизнисмен во Битола кој бизнисот го започнува веднаш по дипломирањето на Економскиот факултет Прилеп при Универзитетот „Св. Климент Охридски“ Битола, насока Меѓународна економија и бизнис. Магистрирал менаџмент на човечки ресурси на Универзитетот за туризам и менаџмент Скопје, а во моментов е докторант на Факултетот за туризам и менаџмент во Охрид, отсек осигурување.СДСМ го има најдоброто за Битола!!!

СДСМ победува во Битола!!!

Фејсбук објава на страната на СДСМ Битола

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *