ПОИНАКУ на капење во ,,новиот базен‘‘

Бидејќи вчера во рекордно време ги собравме потребните потписи и се уморивме, денес си зедовме за право малку да “олабајме” во новиот базен во Битола, објавија на нивниот фејсбук профил кандидатите за советници во Советот на Општина Битола од независната група ПОИНАКУ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *