Фотовест: Христијан Мицковски на благо во битолската стара чаршија

Денес во Битола, слаткарница Ат Пазар. Прошетка по Широк Сокак и срдечни средби со битолчани. Град на историја, град на убави луѓе!, напиша лидерот на ВМРО ДПМНЕ за време на посетата на Битола.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *